Κις λορέν

Κις λορέν

ΓΙΑ 1 ΤΑΡΤΙΕΡΑ 27 EK. ή ΓΙΑ 8 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΑΡΤΙΕΡΕΣ ΤΩΝ 10 ΕΚ. 75 minutes
FiveStar: 
Average: 4.3 (133 votes)

INGREDIENTS

Για το κις λορεν

DIRECTIONS

Για το κις λορεν

Ψήνουμε τη βάση της τάρτας, σύμφωνα με τις οδηγίες της σχετικής υποσυνταγής "Ζύμη για αλμυρή τάρτα". 

Σε μια μπασίνα αναμειγνύουμε την κρέμα μαζί με τα αυγά.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Ανακατεύουμε το μπέικον με την κρέμα.

Μοιράζουμε το μείγμα στις τάρτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C μέχρι να σφίξει η κρέμα, για 10 λεπτά περίπου.

Για το κις λορεν

Για το κις λορεν

Ψήνουμε τη βάση της τάρτας, σύμφωνα με τις οδηγίες της σχετικής υποσυνταγής "Ζύμη για αλμυρή τάρτα". 

Σε μια μπασίνα αναμειγνύουμε την κρέμα μαζί με τα αυγά.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Ανακατεύουμε το μπέικον με την κρέμα.

Μοιράζουμε το μείγμα στις τάρτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C μέχρι να σφίξει η κρέμα, για 10 λεπτά περίπου.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner