Ένα πλούσιο μενού με 25 ευρώ!

Ένα πλούσιο μενού με 25 ευρώ!

Ένα ειδικά διαμορφωμένο, πλούσιο, ευέλικτο και πληθωρικό σε επιλογές set menu έχουμε ετοιμάσει για εσάς στο Ψωμί & Αλάτι.

Από Κυριακή βράδυ έως και Παρασκευή μεσημέρι εκτός από να επιλέξετε τα πιάτα που επιθυμείτε από το κανονικό μας μενού, έχετε το προνόμιο να ταξιδέψετε στις γεύσεις μας, απολαμβάνοντας το set menu που έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Λουκάκος στην τιμή των 25 ευρώ ανά άτομο.

Καθώς στην τιμή περιλαμβάνεται και 1 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα οι καθημερινές εξορμήσεις γίνονται πλέον πολύ πιο άνετες στο Ψωμί & Αλάτι.

Δείτε αναλυτικά το μενού εδώ.

Για να κάνετε κράτηση πατήστε εδώ.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! 

*Το συγκεκριμένο μενού δεν θα ισχύει κατά την περίοδο ισχύος του μενού για τα 10 χρόνια Ψωμί & Αλάτι.

*Οι καλεσμένοι του εστιατορίου μπορούν να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου μενού κάθε Κυριακή από τις 19:00 έως Παρασκευή στις 19:00. Δεν θα γίνεται χρήση του μενού την Παρασκευή από τις 19:00-00:00, το Σάββατο 13:00-00:00 και την Κυριακή 13:00-19:00. 

*Το συγκεκριμένο μενού δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτωτικές ενέργειες και η χρήση του περιορίζεται στο σύνολο των ατόμων του τραπεζιού.

*Το «Ψωμί & Αλάτι» διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει την προσφορά του συγκεκριμένου μενού χωρίς πρότερη ενημέρωση. 

 

ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ
Πλατεία Ελευθερωτών 8
152 32, Χαλάνδρι
210 6848178
info@psomialati.gr
www.psomialati.gr

 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner