The Seminar Project: Μαθήματα Ιανουαρίου 2017 με ενδιαφέρουσες προσφορές!

The Seminar Project: Μαθήματα Ιανουαρίου 2017 με ενδιαφέρουσες προσφορές!

Το πρόγραμμα μαθημάτων μαγειρικής του TheSeminarProject για τον πρώτο μήνα του 2017 είναι εδώ και οι προσφορές που σας περιμένουν είναι πολύ ενδιαφέρουσες!

 

1. Αγοράζοντας τη συμμετοχή σας σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα που θα διεξαχθούν στις 21/1/2017 ή/και 28/1/2017 (δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων εδώ), σας προσφέρουμε 20% έκπτωση για μια επίσκεψη σας στο εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι.

 

Όροι προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει για κράτησεις μέχρι 8 άτομών που θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά (για κράτηση κάντε κλικ εδώ), για τα βράδια από Κυριακή έως και Τετάρτη του μήνα Φεβρουαρίου.
  • Η προσφορά ισχύει για κάθε ατομική συμμετοχή σε μάθημα, με ανώτατο όριο τις 2 συμμετοχές. Δηλαδή, αν παρακολουθήσετε 3 μαθήματα κερδίζετε 20% έκπτωση για 2 επισκέψεις στο Ψωμί & Αλάτι. Αν πραγματοποιήσετε ομαδική κράτηση σε μάθημα, η προσφορά ισχύει για κάθε μέλος του group.
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη από το The Seminar Project ή το Ψωμί & Αλάτι.
  • Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ακυρώσετε την κράτησή σας, μπορείτε να την προγραμματίσετε ξανά για άλλη μέρα, αρκεί φυσικά να είναι μέσα στον αρχικό μήνα που σας έχει δοθεί σα χρονική διορία εξαργύρωσης του δώρου σας.
  • Τέλος, σε περίπτωση που κάνετε κράτηση και δεν έρθετε να απολαύσετε το γεύμα σας, και χωρίς να την έχετε ακυρώσει, χάνετε αυτόματα το δώρο σας.

 


Για περισσότερες πληροφορίες και κάθε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο seminars@yiannislucacos.gr.


TheSeminarProject | Yiannis Lucacos
Μαθήματα & Events Μαγειρικής
Ομήρου 18, Χαλάνδρι
www.yiannislucacos.gr/seminars
seminars@yiannislucacos.gr
210-6812602

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner