Στο Ψωμί & Αλάτι γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας με δώρα ομορφιάς

Στο Ψωμί & Αλάτι γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας με δώρα ομορφιάς

Αυτή την Τρίτη στις 8 Μάρτιου, τo Ψωμί & Αλάτι και ο Γιάννης Λουκάκος θα απογειώσουν την ημέρα σας μαγικά, χαρίζοντας σε όλες εσάς τις πρωταγωνίστριες της γιορτής, με κάθε κράτηση σας, εκτός από υπέροχες γεύσεις, ένα τσαντάκι ομορφιάς και λάμψης της Caudalie, καθώς και έκπτωση 10% στην αξία του λογαριασμού σας.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα σας περιμένουμε από τις 11:00πμ έως τις 7:00μμ στο φαρμακείο Άννα Παπαγεωργοπούλου στην Πλατεία Δούρου στο Χαλάνδρι, σε ένα μεγάλο beauty event που θα αναδείξει τη γοητεία και την ομορφιά που βρίσκεται μέσα σας. Με χαρά θα σας προσφέρουμε πλούσια δώρα, συμβουλές και προτάσεις από τις εξειδικευμένες συμβούλους της Caudalie, κληρώσεις και 30% έκπτωση στα πολυαγαπημένα μας γαλλικά προϊόντα  Caudalie.

Επιπλέον, 4 υπερ-τυχερές που θα απολαύσουν τις γαστρονομικές μας προτάσεις από το Σάββατο 5/3 έως και την Τρίτη 8/3 στο Ψωμί & Αλάτι, θα διεκδικήσουν μέσω κλήρωσης περαιτέρω δώρα Caudalie αξίας 60€, προσκομίζοντας στο φαρμακείο  Άννα Παπαγεωργοπούλου μέχρι την Τετάρτη 9/3 στις 20:00, την πρόσκληση που θα λάβουν κατα την επίσκεψη τους στο εστιατόριο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10/3 και την ίδια ημέρα θα ενημερωθούν οι νικητές.

Περισσότερα για κρατήσεις στο εστιατόριο εδώ.

 

ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ | 
W:  www.yiannislucacos.gr
Μ: info@yiannislucacos.gr
FB: https://www.facebook.com/chef.loukakos


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το beauty event καλέστε στο 2106849120

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner