Γαστρονομική συνάντηση Ελλάδας-Ιταλίας, στη Σίφνο.

Γαστρονομική συνάντηση Ελλάδας-Ιταλίας, στη Σίφνο.

Μια ιδιαίτερη γαστρονομική βραδιά διοργανώθηκε το καλοκαίρι στη Σίφνο.

Ο Γιάννης Λουκάκος συνεργάστηκε στην κουζίνα του εστιατορίου «Ραμπαγάς» με τον ιταλό σεφ Giovanni Sandri στο πλαίσιο του event «Greece Meets Italy».

Η έμπνευση γι’ αυτήν την μοναδική περίσταση ανήκει στον Claudio Ceroni που βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι στο νησί και είναι ένας από τους διοργανωτές του Identità Golose Congress, του Μιλάνου. Το Identità Golose είναι μια γαστρονομική οργάνωση, που δημιουργήθηκε από ιδέα του Paolo Marchi και η οποία είναι αφιερωμένη στην επαγγελματική μαγειρική δημιουργία, με στόχο την ανάδειξη των κορυφαίων σεφ της Ιταλικής κουζίνας. 

Το event Greece Meets Italy προέκυψε ως ιδέα στο νησί της Σίφνου και βασίστηκε στη συνεργασία και αλληλοεπίδραση των δύο νέων, επιτυχημένων σεφ που, έχοντας διαφορετική γαστρονομική κουλτούρα, μοιράζονται το ίδιο πάθος για δημιουργία!

Αποτέλεσμα; Ένα υπέροχο πλήρες μενού, που πάντρευε ιδανικά τις μεσογειακές γεύσεις των δύο χωρών και μάγεψε όσους το δοκίμασαν!

Περισσότερα γι’ αυτήν την ιδιαίτερη γαστρονομική συνάντηση, εδώ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER