TheSeminarProject: Επιστροφή από Σεπτέμβρη!

TheSeminarProject: Επιστροφή από Σεπτέμβρη!

Η πρώτη σεζόν μαθημάτων μαγειρικής του TheSeminarProject, ολοκληρώθηκε.

Ο χώρος φιλοξένησε πολλούς φίλους του καλού φαγητού αλλά και εταιρείες για events μαγειρικής, χαρίζοντας σε όλους ξεχωριστές εμπειρίες και προπάντων νόστιμες!  

Μαγειρικές δημιουργίες εμπνευσμένες από διάφορα μέρη του κόσμου, γλυκές και αλμυρές, ζεστές και κρύες, για το καθημερινό τραπέζι ή για γιορτινές και ιδιαίτερες περιστάσεις, για κάθε ανάγκη και γούστο, προσέφεραν δημιουργικές ώρες και απολαυστικές στιγμές σε συμμετέχοντες κάθε ηλικίας.

Έχοντας χαρίσει λοιπόν μέσα από τα μαθήματά του κάτι παραπάνω από συνταγές και τεχνικές μαγειρικής, το TheSeminarProject κλείνει εδώ την πρώτη περίοδο λειτουργίας του!

Μια μικρή «γεύση» των όσων έγιναν αυτήν την πρώτη σεζόν, δίνουν μερικές φωτογραφικές στιγμές από τις τόσες πολλές που ζήσαμε μαζί στο χώρο.

Το ραντεβού ανανεώνεται για μετά το καλοκαίρι, με μια υπόσχεση για νέες προτάσεις που θα φέρουν περισσότερες και απολαυστικότερες μαγειρικές εμπειρίες…!

Ως τότε, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας και δημιουργήσαμε παρέα. Καλά μαγειρέματα και ευχές για ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Γιάννης Λουκάκος

THESEMINARPROJECT
Μαθήματα & Εvents Μαγειρικής
Ομήρου 18, Χαλάνδρι, 15232
W: www.yiannislucacos.gr/seminars 
Μ: seminars@yiannislucacos.gr
FB: www.facebook.com/chef.loukakos
Τ: 210-6812602

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner