Το THE SEMINAR PROJECT σε avant-première!

Το THE SEMINAR PROJECT σε avant-première!

Το THE SEMINAR PROJECT του Γιάννη Λουκάκου ανοίγει τις πόρτες του μ’ έναν μικρό, καλοκαιρινό κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής. 

Φτιαγμένο με αγάπη και επαγγελματισμό, το THE SEMINAR PROJECT βρίσκεται στο Χαλάνδρι, Ομήρου 18, πολύ κοντά στο βραβευμένο εστιατόριο του σεφ "Ψωμί & Αλάτι" και ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες να υποδεχτεί όλους εμάς τους φίλους της μαγειρικής και του καλού φαγητού σε συναντήσεις όπου μπορούμε να μαγειρεύουμε παρέα, να γευόμαστε ενδιαφέροντα προϊόντα, πολλά δημιουργικά πιάτα και ολοκληρωμένα μενού, πραγματοποιώντας μικρά γευστικά ταξίδια.

Κάθε μάθημα στο THE SEMINAR PROJECT , φιλοδοξεί να είναι και μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.  Τα λίγα καλοκαιρινά μαθήματα που θα διεξαχθούν, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση των σεμιναρίων του!

Στο πλαίσιο μιας avant-premiere λοιπόν, το πλήρες εξοπλισμένο εργαστήρι μαγειρικής ετοιμάζεται να μας φιλοξενήσει για να μαγειρέψουμε υπό τις οδηγίες του σεφ. Πραγματικά, πρακτικά μαθήματα, μας βάζουν να φορέσουμε τις ποδιές μας και να δημιουργήσουμε νόστιμα πιάτα στην κουζίνα του, υπό τις συμβουλές του Γιάννη Λουκάκου. Μέσα από επιλεγμένες συνταγές που θα εκτελέσουμε, οι πιο βασικές και χρήσιμες τεχνικές και γνώσεις μαγειρικής, είναι στη διάθεσή μας για να τις κατακτήσουμε.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Ένα εξαιρετικό deli που θα λειτουργήσει στο χώρο, ανυπομονεί να μας συστήσει τα εκλεκτά προϊόντα του και να μας μυήσει σε νέες, υπέροχες γεύσεις ενώ δεν λείπει η φιλόξενη τραπεζαρία, που θα μας υποδεχτεί για στιγμές γευστικής απόλαυσης στο τέλος κάθε σεμιναρίου.

To ΤΗΕ SEMINAR PROJECT είναι ένας λειτουργικός και άρτια εξοπλισμένος χώρος, που φιλοδοξεί να κερδίσει τις εντυπώσεις μας! Είναι σχεδιασμένος ώστε να φιλοξενεί άνετα 20 άτομα, σε μαθήματα hands-on, όπου ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να μαγειρέψει, έχοντας τον δικό του χώρο εργασίας και όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Πέρα λοιπόν από τα μαθήματα που διοργανώνονται κατά διαστήματα, μπορεί να εξυπηρετήσει και ομαδικά μαθήματα μαγειρικής κατά παραγγελία, σε ώρες και ημέρες που μας βολεύουν ενώ προσφέρεται και για κάθε σχετική μαγειρική εκδήλωση, που πιθανόν να ενδιαφερόμαστε να οργανώσουμε.
Για οποιαδήποτε ανάγκη & απορία, μπορούμε να επικοινωνούμε στο seminars@yiannislucacos.gr.

Για το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μαθημάτων του THE SEMINAR PROJECT, μπείτε εδώ.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner