Chantilly cream

Chantilly cream

FOR 300 GR. 15 λεπτά
FiveStar: 
Δεν υπάρχουν ψήφοι

ΥΛΙΚΑ

For the chantilly cream

  • 320 gr. heavy cream
  • 40 gr. confectioners’ sugar
  • 5 gr. vanilla extract

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

For the chantilly cream

Place the bowl and whip attachment of the mixer in the freezer and chill well. Place the cream in the bowl and beat until it starts to stiffen and forms medium peaks. Add the sugar and vanilla and continue to whisk by hand to stiff peaks. Cover and store under refrigeration until ready to use up to a few hours.

For the chantilly cream

  • 320 gr. heavy cream
  • 40 gr. confectioners’ sugar
  • 5 gr. vanilla extract

For the chantilly cream

Place the bowl and whip attachment of the mixer in the freezer and chill well. Place the cream in the bowl and beat until it starts to stiffen and forms medium peaks. Add the sugar and vanilla and continue to whisk by hand to stiff peaks. Cover and store under refrigeration until ready to use up to a few hours.

Σχόλια

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner