Τρόφιμα κατάλληλα για πανάρισμα

Τρόφιμα κατάλληλα για πανάρισμα

Τα τρόφιμα που είναι κατάλληλα για πανάρισμα είναι τα εξής:

Κρεατικά, σχετικά άπαχα και σε τεμαχισμένα σε λεπτά κομμάτια.

Ψάρια σε φιλέτα, όπως σφυρίδα, σολομός, λαυράκι, γαύρος κ.λπ.

Θαλασσινά καθαρισμένα, όπως γαρίδες, μύδια, καλαμάρι κ.λπ.

Λαχανικά με σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία, όπως κολοκύθια, μελιτζάνες κ.λπ.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER