Κατάλληλη επιλογή τύπου σχάρας για bbq

Κατάλληλη επιλογή τύπου σχάρας για bbq

Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες σχάρας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για μπάρμπεκιου (BBQ) :

α) Σχάρα με κάρβουνο

β) Σχάρα με γκάζι

Είναι σίγουρο πως η παραδοσιακή σχάρα με τα κάρβουνα επιφέρει καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, με τίμημα βεβαίως την αυξημένη προσωπική εργασία.

Εάν όμως η έλλειψη χρόνου μας εμποδίζει να ασχοληθούμε με το κάρβουνο, τότε το καλύτερο είναι να καταφύγουμε στη λύση του γκαζιού. Με σωστή επιλογή των πρώτων υλών και ακολουθώντας τις σωστές διαδικασίες, μπορούμε να έχουμε ένα επίσης πολύ καλό αποτέλεσμα. Η όποια διαφορά προκύπτει σε γευστικό επίπεδο είναι αμελητέα, ειδικά σε σχέση με τον κόπο που έχει καταβληθεί.

Επιλέξτε μια σχάρα με μεγάλη επιφάνεια ψησίματος και κατά προτίμηση με καπάκι, ώστε να υπάρχει δυνατότητα να διατηρηθεί ζεστό το φαγητό μετά το ψήσιμο.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER