Μαγιονέζα σπιτική: Τρία σημεία που πρέπει να προσέχουμε

Μαγιονέζα σπιτική: Τρία σημεία που πρέπει να προσέχουμε

Όταν φτιάχνουμε σπιτική μαγιονέζα, πρέπει να προσέχουμε τρία βασικά σημεία:

1. Να προσθέτουμε πάντα το λίπος πολύ αργά στην αρχή.

2. Την αναλογία υγρού και λίπους. Η σάλτσα αυτή είναι γαλακτώματα λίπους σε νερό, που σημαίνει πως, εάν προσθέσουμε περισσότερο λίπος από ό,τι επιτρέπει η αναλογία, η μαγιονέζα θα κόψει.

3. Να μην αφήνουμε τη σάλτσα να ζεσταθεί ή να κρυώσει υπερβολικά.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER