Συμβουλές για ζύμες που περιέχουν μαγιά, όπως η ζύμη πίτσας ή ψωμιού

Συμβουλές για ζύμες που περιέχουν μαγιά, όπως η ζύμη πίτσας ή ψωμιού

Οι ζύμες που περιέχουν μαγιά, όπως η ζύμη πίτσας ή η ζύμη για ψωμί, έχουν κάποιες λεπτές τεχνικές που αν δεν γίνουν σωστά, το αποτέλεσμα μπορεί να σας απογοητεύσει.

Μερικές σχετικές συμβουλές, που μπορούν να συντελέσουν στην επιτυχία, είναι:

• Το νερό που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε τη ζύμη πρέπει να είναι χλιαρό και όχι παγωμένο.

• Τη μαγιά πρέπει να τη διαλύουμε σε χλιαρό νερό και να την αφήνουμε να ενεργοποιηθεί.

• Εάν βάλουμε αλάτι στη ζύμη, το ανακατεύουμε με τη μαγιά ή με το αλεύρι προτού ρίξουμε το νερό.

• Όσο πιο πολύ ζυμώνουμε τη ζύμη, τόσο πιο αφράτη γίνεται.

• Η ζύμη θέλει ξεκούραση σε ζεστό και υγρό μέρος. Στη συνέχεια, πρέπει να την ξαναζυμώσουμε για να ξεφουσκώσει και να πάρει την αληθινή της διάσταση.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner