Γάλα: Για να μην καεί ή χυθεί όταν το ζεσταίνουμε

Γάλα: Για να μην καεί ή χυθεί όταν το ζεσταίνουμε

Για να μην καεί το γάλα όταν το ζεσταίνουμε, το βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρό πάτο και φροντίζουμε να σταματήσουμε το μαγείρεμα αμέσως πριν αρχίσει ο βρασμός.

Καλό είναι επίσης να χρησιμοποιούμε ψηλή κατσαρόλα. Σκοπός είναι το γάλα να έρχεται περίπου στη μέση του σκεύους, ώστε να έχει περιθώριο να φουσκώσει χωρίς να χυθεί. Αυτό μας δίνει και περισσότερο χρόνο αντίδρασης σε περίπτωση που ξεχαστούμε και συμβεί κάτι τέτοιο.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER