Για αραιό ή πηχτό πουρέ πατάτας

Για αραιό ή πηχτό πουρέ πατάτας

Το πόσο πηχτός ή αραιός θα είναι ο πουρές πατάτας, καθορίζεται ανάλογα από την ποσότητα γάλακτος που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή του. Όσο επιπλέον γάλα του προσθέτουμε, τόσο πιο αραιό αποτέλεσμα θα έχουμε.

Η κατάλληλη σύσταση και υφή ενός πουρέ στο πιάτο μας, εξαρτάται από το γούστο μας αλλά και από τη χρήση για την οποία προορίζεται.

Αν για παράδειγμα θέλουμε να συνοδεύσουμε ένα φιλέτο ψαριού, τότε καλύτερα να προτιμήσουμε πιο βελούδινη υφή και αραιή σύσταση πουρέ πατάτας.

Αν πάλι θέλουμε να συνοδεύσουμε ένα μαγειρευτό κρέας με πλούσια σάλτσα, καλύτερα να προτιμήσουμε έναν πιο πηχτό πουρέ, ώστε να μπορεί να απορροφήσει τη σάλτσα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner