Κριθαράκι: Μαγειρέψτε το όπως το ριζότο

Κριθαράκι: Μαγειρέψτε το όπως το ριζότο

Το κριθαράκι μπορεί να μαγειρευτεί με την ίδια διαδικασία που ακολουθείται για το ριζότο.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ νόστιμο και ενδιαφέρον.

Προσέξτε όμως! Το κριθαράκι θέλει συχνό ανακάτεμα και μέτρια φωτιά επειδή μπορεί πολύ εύκολα να κολλήσει.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner