Συντήρηση της ζύμης για μπισκότα, cookies, τάρτα

Συντήρηση της ζύμης για μπισκότα, cookies, τάρτα

Εάν σας περισσέψει ζύμη για cookies ή μπισκότα, μπορείτε να την καταψύξετε για μελλοντική χρήση. Το ίδιο ισχύει και για τη ζύμη τάρτας

Για να δουλέψουμε τη ζύμη που έχει καταψυχθεί, θα πρέπει πρώτα να την αφήσουμε να ξεπαγώσει εντελώς.

Για ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα, μπορούμε να καταψύξουμε τα μπισκότα ήδη σχηματισμένα και τη ζύμη για τάρτα στρωμένη στην ταρτιέρα. Σ' αυτή την περίπτωση, φουρνίζουμε απευθείας από την κατάψυξη.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER