ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Τα τρόφιμα έχουν την ιδιότητα να συνεχίζουν να μαγειρεύονται για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά την απομάκρυνσή τους από την πηγή θερμότητας. Σε αυτό το διάστημα τα υγρά που βρίσκονται μέσα στο τρόφιμο βρίσκονται σε έξαρση. Εάν το τρόφιμο τεμαχιστεί εκείνη τη στιγμή, πολλά από τα υγρά θα καταλήξουν στην επιφάνεια κοπής, με αποτέλεσμα να στεγνώσει το τρόφιμο. Γι’ αυτό, πρέπει να αφήνουμε τα τρόφιμα (κυρίως τα μεγάλα κομμάτια κρέατος) να «ξεκουράζονται» από 5 έως 20 λεπτά ανάλογα με το μέγεθός τους.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER