ΛΙΟΝΕΖ (lyonnaise)

ΛΙΟΝΕΖ (lyonnaise)

Τρόπος μαγειρέματος που πήρε το όνομά του από τη γαλλική πόλη Λιόν και συνήθως δηλώνει την παρουσία κρεμμυδιού. Οι πατάτες που μαγειρεύονται με αυτόν τον τρόπο είναι σοταρισμένες με κρεμμύδια και βούτυρο, ενώ η σάλτσα με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος είναι σάλτσα με κρεμμύδια, όπου συνήθως χρησιμοποιείται και βούτυρο, λευκό κρασί, ξίδι ή ντέμι γκλας.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner