ΚΡΕΟΛ (creole)

ΚΡΕΟΛ (creole)

Εκλεπτυσμένη κουζίνα  που συνδυάζει τρεις διαφορετικές μαγειρικές παραδόσεις: τη γαλλική, την ισπανική και την αφρικανική κουζίνα. Βασικά συστατικά που χρησιμοποιούνται ευρέως είναι το βούτυρο, η κρέμα γάλακτος, οι ντομάτες, το file powder, οι πράσινες πιπεριές, τα κρεμμύδια και το σέλερι. Το γκάμπο είναι χαρακτηριστικό πιάτο της κρεολέζικης κουζίνας.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner