ΘΕΡΜΙΔΑ

ΘΕΡΜΙΔΑ

Μονάδα μέτρησης της θερμικής  αξίας των τροφίμων. Αντιστοιχεί στην απαιτούμενη ποσότητα θερμότητας για την αύξηση της θερμοκρασίας 1 κιλού νερό από 14,5οC σε 15,5οC. Η μεταβολιζόμενη ενέργεια των τροφίμων υπολογίζεται σε θερμίδες με τους εξής συντελεστές μετατροπής: Πρωτεΐνες: 4,00 Kcal/g, Λίπη: 9,00 Kcal/g, Υδατάνθρακες: 3,75 Kcal/g, Πολυαλκοόλες: 2,40 Kcal/g, Οργανικά οξέα: 3,00 Kcal/g.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER