ΓΛΑΣΑΡΩ

ΓΛΑΣΑΡΩ

Καλύπτω εδέσματα με λεπτό υγρό που όταν σταθεροποιηθεί γίνεται λείο και γυαλιστερό. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται ο δεμένος ζωμός κρέατος, η λιωμένη μαρμελάδα, διάλυμα αυγών ή σοκολάτας. Επίσης ο όρος παραπέμπει σε πολύ δεμένους ζωμούς που έχουν τέτοια πυκνότητα, ώστε να μπορούν να επικαλύπτουν το τρόφιμο.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER