ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
IN HOUSE HANDS ON

H Carbonara και οι φίλες της

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
55€

Η καρμπονάρα και οι φίλες της ήρθαν στο TheSeminarProject για να στήσουν γιορτή γεύσης προσφέροντας μας όλα τα μυστικά για να φτιάξουμε δημοφιλείς, αγαπημένες και πεντανόστιμες Ιταλικές μακαρονάδες.

Πίσω από την τελειότητά τους, υπάρχουν μικροί κανόνες, που μόνο αν τους τηρήσουμε πιστά, μπορούμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα της αυθεντικής Ιταλικής κουζίνας!

Σ’ αυτό το μάθημα λοιπόν, μαγειρεύουμε τρεις παραδοσιακές Ιταλικές συνταγές, την carbonara, την amatriciana  και την cacio e pepe εφαρμόζοντας Ιταλικές τεχνικές για ασύγκριτες μακαρονάδες.

Θα μάθουμε πώς τίποτα δεν είναι τυχαίο, από την επιλογή του κατάλληλου ζυμαρικού και το σωστό βράσιμό του ως το κάθε υλικό της σάλτσας μας και το σερβίρισμα του πιάτου.

Όλα έχουν τον τρόπο τους στην Ιταλία και θα μάθουμε ποιος ακριβώς είναι ο τρόπος αυτός, που δίνει μακαρονάδες τόσο νόστιμες!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner