ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
NEW IN HOUSE HANDS ON

Classic Shaken Cocktails Vol.1

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
55€

Shake It Up! 

Με οικοδεσπότη έναν έμπειρο mixologist,  σε δύο ώρες γεμάτες διασκέδαση, θα περάσετε “πίσω από το bar” και θα μάθετε να δημιουργείτε νόστιμα και δημοφιλή κοκτέιλ.

Μέσα από μία ευχάριστη θεωρητική και πρακτική - hands on - διαδικασία, θα ανακαλύψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για πολυαγαπημένες κλασικές συνταγές κοκτέιλ. 

Συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στην ιστορία του κάθε cocktail, την προέλευση και τον ρόλο κάθε συστατικού που περιέχει, καθώς και θα προτείνουμε αντικαταστάσεις με πιο συνηθισμένα ή προσιτά υλικά. Θα εξοικειωθείτε με τη χρήση του εξοπλισμού ενός μπαρ και θα εξασκηθείτε στην τεχνική του shake, αλλά παράλληλα θα γνωρίσετε και τρόπους όπου μπορείτε να παρασκευάσετε τα κοκτέιλ σας στο σπίτι, χωρίς εξειδικευμένο εξοπλισμό. 

Ας μην ξεχνάμε όμως και το πιο διασκεδαστικό μέρος – τη δοκιμή και την παρασκευή των κοκτέιλ! Ο mixologist θα ετοιμάσει για εσάς κάθε κοκτέιλ του μαθήματος εξηγώντας αναλυτικά τον τρόπο παρασκευής.  Στη γευστική δοκιμή που θα ακολουθήσει θα συζητήσουμε για τα χαρακτηριστικά του κάθε κοκτέιλ, για τους εναλλακτικούς τρόπους παρασκευής, αλλά και τις παραλλαγές της κλασσικής εκδοχής.

Στο τέλος της επίδειξης του κάθε cocktail απο τον mixologist θα έχετε την ευκαιρία να παρασκευάσετε εσείς οι ίδιοι τα κοκτέιλ σας και φυσικά να απολαύσετε τις δημιουργίες σας! 

Shake it up λοιπον και ελάτε να φτιάξουμε παρέα : 

  • Margarita με βάση την Τεκίλα
  • Mai Tai με βάση το Ρούμι
  • Pornstar Martini με βάση τη Βότκα
  • Southside με βάση το Τζιν

Μαθαίνοντας επίσης χρήσιμες παρασκευές για την προετοιμασία του bar σας όπως :

  • σιρόπι ζάχαρης
  • σιρόπι βανίλιας 
  • γαρνιτούρες 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner