Average: 4.6 (21 ψήφοι)
Σερβίρουμε τον πουρέ στο πιάτο. Σε τυχαία σημεία του πιάτου σερβίρουμε τα πράσα και την πανσέτα. Ολοκληρώνουμε με τη σάλτσα, το πράσινο μήλο, το λάδι... περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης