Μαρινάρισμα: Τι είναι;

Μαρινάρισμα: Τι είναι;

Το μαρινάρισμα είναι η εφαρμογή ενός μείγματος υλικών, το οποίο ονομάζουμε μαρινάδα, σε ένα τρόφιμο (κυρίως κρέας ή ψάρι) με σκοπό την ενίσχυση ή και τη μεταβολή της γεύσης και της υφής του.

Ενίσχυση της γεύσης, για παράδειγμα, πετυχαίνουμε όταν πασπαλίσουμε ένα φιλέτο βακαλάο με αλάτι και μπαχαρικά πριν το τηγανίσουμε. Μεταβολή θα έχουμε όταν το σκεπάσουμε με αλάτι για μερικές ημέρες.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner