Κρέμ πατισιέ: Πώς μπορώ να την κάνω πιο σφιχτή ή πιο αραιή;

Κρέμ πατισιέ: Πώς μπορώ να την κάνω πιο σφιχτή ή πιο αραιή;

Μπορούμε να αλλάξουμε την υφή στην κρέμα πατισιέ σε πιο σφιχτή ή πιο αραιή, αυξάνοντας ή μειώνοντας αντίστοιχα την ποσότητα του κορν φλάουρ .

Επίσης μπορούμε να αφρατέψουμε την κρέμα πατισιέ, προσθέτοντας κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER