Πώς θα καταλάβουμε ότι το βούτυρο ή η μαργαρίνη βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου;.

Πώς θα καταλάβουμε ότι το βούτυρο ή η μαργαρίνη βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου;.

Σε πολλές συνταγές χρειαζόμαστε μαλακωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή αλλιώς βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.

Αν τα υλικά αυτά είναι πολύ κρύα ή πολύ ζεστά, μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το αποτέλεσμα της συνταγής.

Οι παρακάτω ενδείξεις μας βοηθούν να καταλάβουμε ότι το βούτυρο ή η μαργαρίνη βρίσκονται στην κατάλληλη θερμοκρασία:

  • Μπορούμε να λυγίσουμε το κομμάτι με τα δάχτυλά μας.
  • Όταν πιέζουμε την επιφάνεια με το δάχτυλό μας, υποχωρεί χωρίς να παραμορφώνεται. 
  • Δεν υπάρχει λιωμένο υλικό εξωτερικά.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER