ΦΡΑΟΥΛΑ

ΦΡΑΟΥΛΑ

Μικρό κόκκινο γυαλιστερό φρούτο με πολύ γλυκιά γεύση. Την ανακάλυψαν οι Ρωμαίοι, καλλιεργήθηκε πρώτη φορά τον Μεσαίωνα στις Άλπεις και στη συνέχεια διαδόθηκε στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι ποικιλίες φράουλας διακρίνονται από το μέγεθος του καρπού (μεγαλόκαρπες, μέτριες, μικρόκαρπες). Είναι δροσιστικό, τονωτικό φρούτο που χρησιμοποιείται ευρύτατα στη ζαχαροπλαστική. Η καλύτερη εποχή του είναι προς το τέλος της άνοιξης με αρχές καλοκαιριού. Σε χάρτινη σακούλα, διατηρούνται για 5-6 μέρες. 

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER