ΠΡΑΣΟ

ΠΡΑΣΟ

Στην ίδια οικογένεια, αλλά με πιο ήπια γεύση από το κοινό κρεμμύδι.

Το πράσο είναι λαχανικό για κρύο καιρό, ταιριάζει πολύ με σούπες και παρασκευές κατσαρόλας, σε ζυμαρικά, σάλτες, ριζότο και πίτες. Μπορεί να αντικαταστήσει το κρεμμύδι, όταν θέλουμε λιγότερο έντονη γεύση. Θέλει καλό ξέβγαλμα για να μη μείνουν χώματα ανάμεσα στα φύλλα.

Διατηρείται απόλυτα στεγνό, σε πλαστική σακούλα τροφίμων και μπορεί να κρατήσει τη φρεσκάδα του για 4-5 ημέρες. 

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER