ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ

Φρούτο με καφέ, χνουδωτή φλούδα και έντονη πράσινη χυμώδη σάρκα με πολλούς μικροσκοπικούς μαύρους σπόρους. Είναι κινεζικής καταγωγής και καλλιεργείται στη Νέα Ζηλανδία από τις αρχές του 19ου αιώνα. Από εκεί εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες. Διαλέξετε σφιχτά φρούτα, που ωριμάζουν σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν ωριμάσουν, διατηρούνται στο ψυγείο. Είναι πλούσια σε βιταμίνες C και Ε, σε μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο και φώσφορο και διευκολύνουν την κινητικότητα του εντέρου.

ΕΠΟΧΗ

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Καλοκαίρι
  • Φθινόπωρο

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης