ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ

Φρούτο με καφέ, χνουδωτή φλούδα και έντονη πράσινη χυμώδη σάρκα με πολλούς μικροσκοπικούς μαύρους σπόρους. Είναι κινεζικής καταγωγής και καλλιεργείται στη Νέα Ζηλανδία από τις αρχές του 19ου αιώνα. Από εκεί εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες. Διαλέξετε σφιχτά φρούτα, που ωριμάζουν σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν ωριμάσουν, διατηρούνται στο ψυγείο. Είναι πλούσια σε βιταμίνες C και Ε, σε μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο και φώσφορο και διευκολύνουν την κινητικότητα του εντέρου.

ΕΠΟΧΗ

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Καλοκαίρι
  • Φθινόπωρο

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης