ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

Το αποτέλεσμα της αποξήρανσης της φρέσκιας ντομάτας στον ήλιο, αν και πλέον χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον άλλες, πιο βιομηχανικές μέθοδοι. Συντηρείται σε ελαιόλαδο με διάφορα μυρωδικά, όπως δεντρολίβανο, βασιλικό, πάπρικα και σκόρδο. Παραδοσιακό προϊόν στη νησιωτική Ελλάδα με πολλές χρήσεις στη μαγειρική.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης