ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

Το αποτέλεσμα της αποξήρανσης της φρέσκιας ντομάτας στον ήλιο, αν και πλέον χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον άλλες, πιο βιομηχανικές μέθοδοι. Συντηρείται σε ελαιόλαδο με διάφορα μυρωδικά, όπως δεντρολίβανο, βασιλικό, πάπρικα και σκόρδο. Παραδοσιακό προϊόν στη νησιωτική Ελλάδα με πολλές χρήσεις στη μαγειρική.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης