ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Ώριμα φρούτα που έχουν μερικώς αφυδατωθεί ή περιέχουν από μόνα τους μικρή περιεκτικότητα σε υγρασία, όπως οι χουρμάδες. Κατά την αποξήρανση –που γίνεται είτε με την έκθεση στον ήλιο είτε με τη χρήση κλιβάνων ή και σηράγγων αποξήρανσης– λαμβάνεται μέριμνα ώστε να μην αλλάξουν πολύ τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των νωπών φρούτων. Είναι πλούσια σε κάλιο και υδατάνθρακες και παρέχουν γρήγορη ενέργεια στον οργανισμό. Έχουν πολλές χρήσεις, στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική, ως σνακ και σε μούσλι.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER