ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΛΑΙΜΟΣ

ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΛΑΙΜΟΣ

Πρόκειται για νόστιμο αλλά λιπαρό κομμάτι του χοιρινού. Γίνεται εξαιρετικό ψητό, ενώ κομμένο σε κύβους, αφού έχει αφαιρεθεί το λίπος, χρησιμοποιείται για ραγού ή μαγειρευτά. Γίνεται επίσης στη σχάρα ως μπριζόλα και σουβλάκι.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER