ΧΟΙΡΙΝΟ

ΧΟΙΡΙΝΟ

Το χοιρινό κρέας είναι ευρέως διαδεδομένο, γιατί η εκτροφή του συγκεκριμένου ζώου γίνεται πολύ εύκολα. Το χρώμα του κρέατος είναι ανοιχτό κόκκινο έως ροδοκόκκινο και σε μερικά τμήματα λευκό. Το καλύτερο ποιοτικά κρέας προέρχεται από ζώα 1-2 ετών ή από νεαρά ζώα ηλικίας 2 έως 4 εβδομάδων. Το χοιρινό λίπος χρησιμοποιείται συχνά ως λιπαρή ύλη σε άλλες παρασκευές.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER