ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ή ΚΑΡΕ

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ή ΚΑΡΕ

Είναι το κομμάτι από τα πλευρά και το μέσο του ζώου που ενώνεται με τη σπονδυλική στήλη. Το κομμάτι αυτό μπορεί να μαγειρευτεί στον φούρνο ολόκληρο, με κόκαλο ή χωρίς, αν και συνήθως το συναντάμε κομμένο σε μπριζόλες.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER