ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

Παράγεται από ποικιλίες κόκκινων (ή μαύρων) σταφυλιών με την προϋπόθεση ότι τα φλούδια συμμετέχουν στη ζύμωση, ενώ λευκά κρασιά μπορούν να παραχθούν από οποιαδήποτε ποικιλία εφόσον τα φλούδια τους διαχωριστούν στη διαδικασία της ζύμωσης. Το κόκκινο κρασί χρησιμοποιείται για ντεγλασάρισμα, για τη δημιουργία σάλτσας κρασιού κ.α. Συνοδεύει κρέατα, εντόσθια και άλλα πιάτα, με γνωστότερο ίσως το Coq au Vin, ένα πιάτο της γαλλικής κουζίνας με κόκορα και κόκκινο κρασί.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER