ΠΛΙΓΟΥΡΙ

Σπόροι σιταριού οι οποίοι αποφλοιώνονται και περνάνε από ατμό, προτού σπάσουν και αποξηρανθούν. Είναι δημοφιλές στην κουζίνα της Μέσης Ανατολής, ειδικά σε πιάτα χορτοφάγων, όπως είναι το ταμπουλέ. Επειδή το πλιγούρι που κυκλοφορεί στην αγορά είναι προβρασμένο, το μαγείρεμά του είναι εξαιρετικά γρήγορο. Μαγειρεύεται όπως το ρύζι.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης