ΠΛΙΓΟΥΡΙ

Σπόροι σιταριού οι οποίοι αποφλοιώνονται και περνάνε από ατμό, προτού σπάσουν και αποξηρανθούν. Είναι δημοφιλές στην κουζίνα της Μέσης Ανατολής, ειδικά σε πιάτα χορτοφάγων, όπως είναι το ταμπουλέ. Επειδή το πλιγούρι που κυκλοφορεί στην αγορά είναι προβρασμένο, το μαγείρεμά του είναι εξαιρετικά γρήγορο. Μαγειρεύεται όπως το ρύζι.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης