ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Η λευκή κρέμα που παράγεται από τη βακτηριδιακή ζύμωση του γάλακτος. Βασικό συστατικό της ελληνικής και της ινδικής κουζίνας, καθώς και της κουζίνας της Μέσης Ανατολής. Στην Ελλάδα προέρχεται από αγελαδινό ή αιγοπρόβειο γάλα. Επίσης στη χώρα μας παράγεται και μια μοναδική μορφή γιαουρτιού, η σουρωμένη γιαούρτη, βασικό συστατικό για το τζατζίκι.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER