Πώς να «δέσουμε» το φαγητό με κορν φλάουρ

Πώς να «δέσουμε» το φαγητό με κορν φλάουρ

 

Δείτε τα βήματα της διαδικασίας για να δέσει το φαγητό με κορν φλάουρ, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών.

  1. Ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με το κρύο υγρό, μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

    step
  2. Φέρνουμε το υγρό που πρόκειται να πήξουμε σε βρασμό και προσθέτουμε το μείγμα του κορν φλάουρ ανακατεύοντας με σύρμα.

    step
  3. Σιγοβράζουμε για τουλάχιστον 2-3 λεπτά ή μέχρι το υγρό να αποκτήσει την πυκνότητα που θέλουμε.

    Καλή πρακτική αποτελεί το σούρωμα, καθώς μας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή υφή.

    step

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner