Πώς φτιάχνουμε τηγανητά βότανα

Πώς φτιάχνουμε τηγανητά βότανα

Τα τηγανητά βότανα ίσως να είναι κάτι ασυνήθιστο για πολλούς, ωστόσο αποτελούν ένα πολύ ιδιαίτερο σνακ και συνοδευτικό με διάφορες χρήσεις.

Δοκιμάστε τηγανητό μαϊντανό πάνω από μια σαλάτα με πλιγούρι ή τηγανητό βασιλικό μαζί με μια κρύα σούπα ντομάτα.


Δείτε τα βήματα της διαδικασίας για μαγειρεμένα βότανα, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών.

  1. Μαδάμε τα βότανα φύλλο-φύλλο και παράλληλα ζεσταίνουμε αρκετό λάδι για βαθύ τηγάνισμα σε μια κατσαρόλα στους 180°C.

    step
  2. Ρίχνουμε τα βότανα στο καυτό λάδι και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα σήτα.


     

    step
  3. Μόλις σταματήσουν οι φουσκάλες γύρω από τα βότανα, τα βγάζουμε από το λάδι με μια κουτάλα σήτα και τα βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.

    step

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner