Το "Ψωμί & Αλάτι" γίνεται 9 και το γιορτάζει!

Το "Ψωμί & Αλάτι" γίνεται 9 και το γιορτάζει!

Το "Ψωμί & Αλάτι" σβήνει 9 κεράκια και κάνει το τραπέζι σε 9 τυχερούς με την παρέα τους. Ευχηθείτε μας με τον δικό σας εμπνευσμένο κινηματογραφικό-τηλεοπτικό τίτλο, διαμορφωμένο για το "Ψωμί & Αλάτι" και τα 9 χρόνια λειτουργίας του. Νικητές θα είναι αυτοί που θα στείλουν τον πιο πρωτότυπο και "πειραγμένο" τίτλο. Eμείς, τα "7 χρόνια φαγούρα" τα αλλάξαμε σε "9 χρόνια λιγούρα"! Είμαστε ενθουσιασμένοι για όλους τους έξυπνους και διασκεδαστικούς τίτλους που θα λάβουμε από εσάς.

Οι 9 πιο ευφάνταστοι τίτλοι που θα αποφασιστούν από τον σεφ Γιάννη Λουκάκο και την ομάδα του "Ψωμί & Αλάτι" θα κερδίσουν το πιο γευστικό δώρο! Ο κάθε νικητής, μαζί με 3 ακόμα άτομα, θα απολαύσουν ένα δείπνο στο "Ψ&Α" αξίας 100 ευρώ. Ο διαγωνισμός λήγει στις 2 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων μας, και η κράτηση θα πρέπει να γίνει μέσα στον Απρίλιο.

Οι νικητές θα μπορούν να κάνουν την κράτησή τους ηλεκτρονικά στο site μας χρησιμοποιώντας τον κωδικό που θα λάβουν με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. Το έπαθλο δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτωτικές ή προωθητικές ενέργειες και εξαργυρώνεται σε ημερομηνία της επιλογής σας βάσει διαθεσιμότητας.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, μπείτε στις σελίδες μας https://www.facebook.com/chef.lucacos/ και https://www.facebook.com/psomialati/

Στείλτε μας το δικό σας τίτλο και εντυπωσιάστε μας!

 

Καλή επιτυχία!

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner