Σάλτσα ολλανδέζα: Το κατάλληλο βούτυρο

Σάλτσα ολλανδέζα: Το κατάλληλο βούτυρο

Το βούτυρο που χρησιμοποιούμε σε μια σάλτσα ολλανδέζα θα πρέπει:

• πρώτον, να είναι καλής ποιότητας

• δεύτερον, να είναι λαμπικαρισμένο.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER