Παραλλαγές στη μαγιονέζα

Παραλλαγές στη μαγιονέζα

«Πειράζοντας» τα βασικά υλικά στην παρασκευή της μαγιονέζας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέρουσες παραλλαγές της συγκεκριμένης σάλτσας. Κάποιες σχετικές ιδέες δίνονται παρακάτω.

Αν χρησιμοποιήσουμε μείγμα ηλιέλαιου και σησαμέλαιου σε αναλογία 3/1 και προσθέσουμε ξίδι καλής ποιότητας και λίγο ζωμό ψαριού,
θα έχουμε μια πολύ καλή συνοδευτική σάλτσα για ψάρια με δυνατή γεύση, όπως ο σολομός.

Αν προσθέσουμε λίγο πέστο στην κλασική συνταγή,
θα έχουμε μια μαγιονέζα με τη γεύση του πέστο, που δίνει μια ευχάριστη αρωματική νότα σε ένα σάντουιτς με προσούτο, μοτσαρέλα και ντομάτα.

Αν αναμείξουμε τη μαγιονέζα με μουστάρδα, μέλι και γιαούρτι,
θα έχουμε ένα εύγευστο ντιπ γενικής χρήσης, κατάλληλο για κρύα λαχανικά ή και για ψαρονέφρι σχάρας.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner