Μαγιονέζα: Για τη σωστή επιλογή λαδιού

Μαγιονέζα: Για τη σωστή επιλογή λαδιού

Το ελαιόλαδο είναι μια πολύ καλή επιλογή στην παρασκευή της σάλτσας μαγιονέζα, εφόσον θέλουμε να διακρίνεται η γεύση του στο τελικό προϊόν.

Πρέπει ωστόσο να γνωρίζουμε πως το ελαιόλαδο κάνει τη μαγιονέζα πιο ασταθή και ευπαθή και έτσι μπορεί να κόψει εύκολα.

Για να το αποφύγουμε αυτό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο άλλο φυτικό λάδι, όπως το ηλιέλαιο, ή ακόμη το συνδυασμό των δύο ελαίων.

Ό,τι και αν επιλέξουμε από τα παραπάνω, είναι σίγουρα κατάλληλο για την παρασκευή μας.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER