Μαγιονέζα σπιτική: Τρία σημεία που πρέπει να προσέχουμε

Μαγιονέζα σπιτική: Τρία σημεία που πρέπει να προσέχουμε

Όταν φτιάχνουμε σπιτική μαγιονέζα, πρέπει να προσέχουμε τρία βασικά σημεία:

1. Να προσθέτουμε πάντα το λίπος πολύ αργά στην αρχή.

2. Την αναλογία υγρού και λίπους. Η σάλτσα αυτή είναι γαλακτώματα λίπους σε νερό, που σημαίνει πως, εάν προσθέσουμε περισσότερο λίπος από ό,τι επιτρέπει η αναλογία, η μαγιονέζα θα κόψει.

3. Να μην αφήνουμε τη σάλτσα να ζεσταθεί ή να κρυώσει υπερβολικά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER