Η μπεσαμέλ στον μουσακά

Η μπεσαμέλ στον μουσακά

Όταν θέλετε να ψήσετε την μπεσαμέλ σε παρασκευές όπως ο μουσακάς ή το παστίτσιο, φροντίστε να της προσθέσετε μερικούς κρόκους αυγού.

Αυτό θα βοηθήσει τη μπεσαμέλ να δέσει κατά το ψήσιμο και έτσι να σταθεροποιηθεί καλύτερα.

 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER