Για πετυχημένο πέστο

Για πετυχημένο πέστο

Για να μη μαυρίσει η σάλτσα πέστο, πρέπει:

• να έχετε αρκετή ποσότητα υλικού μέσα στο μπλέντερ

• να φροντίσετε να μην αλέσετε το υλικό για πολλή ώρα.

Η σάλτσα διατηρείται αεροστεγώς στο ψυγείο για δυο-τρεις ημέρες και στην κατάψυξη για περίπου ένα μήνα .

Μπορείτε να φτιάξετε σάλτσες πέστο και με άλλα βότανα ή σαλατικά, όπως τον μαϊντανό και τη ρόκα, ακολουθώντας παρόμοιο τρόπο παρασκευής με αυτόν για το πέστο βασιλικού.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER