 TIPS
                                                                                        TIPS
                                         
              Τα κρουτόν πρέπει να είναι εντελώς τραγανά και με ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Χρειάζεται όμως προσοχή στο ψήσιμό τους γιατί, αν πάρουν περισσότερο χρώμα απ' όσο πρέπει, θα πικρίσουν.
Επίσης, όταν φτιάχνετε τραγανά κρουτόν, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να εμπλουτίσετε τη γεύση τους με την προσθήκη μπαχαρικών και βοτάνων.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                        