Η διαχείριση του αβοκάντο

Η διαχείριση του αβοκάντο

Το αβοκάντο μαυρίζει εύκολα, σχεδόν αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με τον αέρα.

Γι’ αυτό πρέπει να το καθαρίσετε τη στιγμή που σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να φτιάξετε ένα ντιπ, πρέπει πρώτα να ετοιμάσετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος μόνο να καθαρίσετε το αβοκάντο.

Αφού τελειώσετε με την παρασκευή της συνταγής, φροντίστε να σκεπάσετε καλά με σελοφάν που να εφάπτεται στην επιφάνειά του.

Επίσης, όταν αγοράζετε αβοκάντο, προσέξτε να είναι ώριμο, αλλιώς είναι σκληρό και άνοστο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι μαλακό, αλλά, προσοχή, όχι μαυρισμένο.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER