 TIPS
                                                                                        TIPS
                                         
              Τα μυστικά που θα κάνουν το μοσχαρίσιο συκώτι νόστιμο και ζουμερό, είναι:
• Χοντρό κόψιμο
• Σωστό ψήσιμο
Με όποιον τρόπο κι αν αποφασίσετε να το μαγειρέψετε, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν το κόψετε σε χοντρά κομμάτια.
Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε μια ωραία εξωτερική κρούστα, ενώ εσωτερικά το συκώτι θα παραμείνει ιδιαίτερα ζουμερό.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                        